Home  Welkom  Interieuradvies  Aanbiedingen  Muurdecoraties  Afwasbare kalkverf  Contact

 

 

TipTop Interieur

Muurdecoraties

Muurbloemen

In vrijwel ieder huis hangen dezelfde versieringen aan de muur. Een foto, schilderij, spiegel of een bloemenprint. Tijd voor een mooie en bijzondere aanvulling. Een schitterende, driedimensionale en ‘levende’ muurbloem in elke gewenste kleur die past bij ieder interieur. Ze laten de muren stralen en geven veel sfeer in huis of bedrijf. Elke muurbloem meet 50 bij 50 cm en kost 119,00 euro (incl. BTW en excl. verzendkosten). De verzendkosten in Nederland bedragen 10,- euro. Onder rembours komt hier nog 6,- euro bovenop. Andere maten zijn op verzoek verkrijgbaar.

Deze muurbloemen zijn door TipTop Interieur ontworpen en worden door ons stuk voor stuk met de hand gemaakt.

Klik hier voor voorbeelden van muurbloemen 

Muurharten

Muurharten zijn geweldige en unieke muurdecoraties. Deze met de hand gemaakt muurharten kunnen voor vele verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals een uniek en persoonlijk kraamcadeau (compleet met de naam van het kindje erop gegraveerd) voor op de kinderkamer, een valentijnscadeau, een huwelijkscadeau en jubileumgeschenken. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren. Ook twee kleuren per muurhart behoort ook tot de mogelijkheden. 

Kortom: alles kan en is bespreekbaar om uw muurhart geheel op uw wensen af te stemmen.

Deze muurharten zijn door TipTop Interieur ontworpen en worden door ons stuk voor stuk met de hand gemaakt.

Elke muurhart meet 55 bij 60 cm en kost 99,00 euro (incl. BTW en excl. verzendkosten). De verzendkosten in Nederland bedragen 10,- euro. Onder rembours komt hier nog 6,- euro bovenop. Andere maten zijn op verzoek verkrijgbaar.

Muurharten zijn ook verkrijgbaar in bruikleen voor kinderfeestjes of trouwpartijen. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor voorbeelden van muurharten

Hoe plaatst u een bestelling?

Via onze e-mail info@tiptopinterieur.nl kunt u een bestelling plaatsen. Hierin geeft u aan welke muurbloem of welk muurhart u in welke kleur wilt bestellen. U kunt vanzelfsprekend ook meerdere muurbloemen of muurharten bestellen.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Tevens ontvangt u een factuur voor de muurbloem of het muurhart in de door u gewenste kleur en een overzicht van de leveringsvoorwaarden. Nadat u de leveringsvoorwaarden heeft bevestigd en wij het verschuldigde bedrag op onze rekening hebben ontvangen, gaan wij aan de slag met uw muurbloem of muurhart. Levering vindt plaats binnen 14 dagen op het door u opgegeven afleveradres (binnen Nederland).

Het is niet toegestaan deze muurbloemen en muurharten na te maken en/of te kopiëren.(©).